Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Det verkar vara på mode att släppa tradingdokumentärer i höst då vi snart ser ytterligare en släppas, The Pit.

Vet dock inte när vi får möjligheten till att se den då jag inte hittar något datum för detta.

Floored har vi ju redan fått se tidigare under hösten. Personligen förstod jag aldrig riktigt grejen med den filmen då jag inte riktigt tyckte att den framförde sitt buskap på bästa sätt. Floored finns att se gratis HÄR.

En lista med resterande tradingrelaterade filmer och dokumentärer / tv-serier finner ni på Tradingportalens hemsida.

Mvh

/ John

2 Responses to “Trading på burken”

  1. […] Okt 10th, 2010 by John Lönnqvist Högfrekvent handel, HTF (High Frequency Trading) tar över mer och mer av volymen i marknaden. Dessa är algoritmer programmerade att göra aktieaffärer ofta snabbare än vad vi kan blinka, och orsakar mer och mer problem för oss Daytraders runt om i välden. Frågar du vilken senior daytrader som helt så kommer han säga att det var lättare att trada förr än vad det är nu, vissa säger tom att det ”låg pengar på gatan” för bara ett till två år sedan som inte existerar i dagsläget, mycket pga av den mer avancerade och sofistikerade handeln som vi i dagsläget ser breda ut sig över alla världens börser. Många traders har tom tvingats sluta pga av denna nya handeln som vi tex såg i dokumentären Floored. […]

  2. […] Många traders har tom tvingats sluta pga av denna nya handeln som vi tex såg i dokumentären Floored. […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.