Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Bästa:

Skanska.
Skanska gick som tåget på morgonen. De hade dock en vinstvarning i bagaget och jag tyckte att den skulle tillbaka.
Strax innan tre observerade jag att de höll offret hårt på 130. Jag försökte taima och ta market när vi tradade igenom 129,90 men algosarna var snabbare än mig. Jag fick i stället en väldigt bekväm fill när aktien kikade upp till 129,90 igen innan den började rasa. Dubblade min position på 129,50 och ytterligare en gång på 129,40. Direkt när jag sålt 129,40 så gjorde aktien mig nervös genom att direkt hoppa upp och printa 129,60. Därav började jag scala ut ur positionen lite väl tidigt, men blev bra ändå då jag även fick ut lite vid botten på 128,70 :)

Som ni ser kortade jag den igen lite senare på 129 då det var någon som la upp över 100k aktier där, och jag sålde på nivån när jag såg stora säljare pusha 129.

Sämsta:

SAND tycker jag har varit lurig i dag.
I detta fall såg det ut som de höll offret på 108,10 och jag gick kort 108. Jag hade fel, tog en tre tick stopp och reversade samtidigt traden på 108,30 och tog ett tick i vinst.

I andra fallet rasade omxs30 och jag gick kort 107,80 för det såg ut som att de skulle sälja igenom nivån. Var otålig samt att jag också hade en trade på i Skanska och tog en tick stopp.

Mvh

/ John

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.