Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Kul med lite tryck på nedsidan i dag. Jag har dock upplevt tradingen som  slagig och stundtals svårtaimad. Har tradat Volvo, som vanligt, som helt klart är dagens bästa papper för mig. Har dock haft lite problem i Boliden och Elux. Tyckte SKF var lite kruxig att få ordning på också efter morgonens trade som ni ser nedan.

Tittar man på OMXS30 så har vi sedan oktober bildat en range mellan 1080-1120. Det ska bli intressant att se om vi kan gå ner och nosa på botten av den rangen denna vecka. Indikerar dubbeltoppen på 1020 att vi är klara på uppsidan tro?
Knäcker vi 1080 med lite kraft så borde vi inte ha så stora problem att ta oss ner till 1050 som är närmaste stora volymområde. OMXS30 chart nedan.

Bästa:

SKF B:
Har haft SKF på radarna då den har varit rätt aktiv de senaste dagarna.
Vi öppnade svagt och jag avvaktade för att försöka få en känsla av vad som händer. Jag såg att de rev av en hel del volym i området mellan 139,90-140,10. När vi väl tog oss ut ur den zonen så var det på nersidan och jag gick kort på 183,80. Önskar jag kunde taimat min exit med samma precision som min entry dock. Å andra sidan så drog SKF rakt upp till 186 efter botten där på 182,60, Så det var ju inte helt världelöst.
Sämsta:
Jag har tyvärr ingen specifik trade att visa. Har begått lite småmisstag här och där, men har ingen som jag känner är utmärkande sämst.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.