Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Vilket heldags V-moove i dag i OMXS30. Ska bli spännande att se vad som händer här runt 1100 som är ungefär 50% av denna range. De har dessutom rivit av rätt mycket volym strax ovanför där vi befinner oss just nu, ska bli spännande att se om vi orkar upp över den zonen mellan 1100-1104.
Det gäller att vara på hugget så man inte blir kär i varken en Björn eller Tjur när kortsiktigt bias byter riktning såhär mitt på dagen.

Helt klart uppskattat med lite liv och rörelse iaf. Misstänker att det blir sämre av den varan i morgon när det är Thanksgiving i USA och de har officiell bank holiday. Misstänker att det är en del Amerikanare som passar på att ta ledigt på fredag också.

Bästa:

Bolidentraden som ni kanske såg i morse.

Jag hade ögonen på den range som bildades i Bol under morgonen. På 119 stod det ca 30.000 aktier som jag var med och sålde på när jag såg att andra agressiva säljare försökte tömma 119.

Sämsta:

Detta var när när hela marknaden började rusa högre efter amerikanska siffror. Jag var dock lite för tidig och fick betala två tick. Ogillar att trada brakeouts på detta sätt vilket gjorde att jag dessutom gick in med halv size på 120,20 vilket var trevligt. Högsta printen på 120.30 är jag som initierade köp med typ 20 aktier eller nått för att ”bryta” nivån ytterligare och se om någon ville haka på, men icke. Jag lyckades tyvärr inte gå lång igen när priset strax därefter fortsatte upp till 121, lekte med favoriten Volvo då i stället. Hatar att ha fel när jag har rätt.

Ses i morgon

/ John

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.