Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Efter lunch i fredags åkte jag upp till Sälen och hann inte publicera fredagens bästa sämsta. Tyckte dessutom att det var rätt skönt att koppla bort trading och bloggande i några dagar och slänger upp detta nu när jag kom hem i stället.

Bästa:

Boliden:
Strax efter öppning såg köparna ut att flytta upp och hålla 120,40, och jag gick lång i samband med att 120,50 togs ut. Var med upp till 120,30 där vi såg ut att stanna upp ett tag.

Sämsta:

Volvo:
Var rätt aktiv både från lång och kort sida på morgonen i Volvo. Det är därav 6 trades på detta chart. Det är dock bara en förlusttrade som skedde ca 10,12 när jag gick lång på 100 och tog två ticks (10 öre) stop. Jag långade i stället aktien igen på 99,75 och 99,85 till 120,20 osv.

Vi ses i morgon

/ John

2 Responses to “Fredagens Bästa / Sämsta”

  1. Emil skriver:

    Hej John

    Kan vi inte få se en bild när du hoppar?

    /Emil

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.