Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Rolig dag i dag när vi äntligen får lite nedsida på saker och ting.
Jag har enbart tradat Boliden, Electrolux, Sandvik och Volvo i  dag. Alla bjudit på strålande möjligheter att tjäna (och givetvis förlora) pengar då de varit rätt volatila. Speciellt Elux som var oväntat volatil under förmiddagen. Plussat alla papper iaf.

Bästa:

Boliden öppnade upp stark i morse med resten av marknaden och jag letade initiellt efter anledningar att gå lång.

Men när den anledningar aldrig såg ut att dyka upp och Bol letade sig ner och såg ut att hålla under gårdagens high samt det stora volymområde som bildades vid 135,60-135,80 så blev jag en Bear.

Kortade först på 135,70, men hade aldrig någon riktig confidence i traden då priset dansade omkring en aning. Tog ut mig på 135,40. Behöll typ hundra aktier eller nått som jag tog ut på den gröna pluppen högst upp på samma pris som jag sålde då jag fick för mig att aktien kanske skulle bryta ut med tanke på morgonstyrkan i marknaden.

Jag såg dock att säljarna höll offret på 135,70 och sålde därmed igen andra gången på 135,60. Arbetade aktien en del där under som ni ser och addade slutligen på min position på 135,30 när vi såg ut att bryta.

Jag hade lagt in en köporder på 134,80 som jag försökte riva bort när vi droppade, men TOT hängde inte alls med och jag blev tyvärr av med halva min positon där. resten tog jag också ut för tidigt, fasen att jag aldrig lär mig. Helt ok trade ändå dock.

Sämsta:

Jag har tyvärr ingen bild på denna trade.

Scenariot var iaf att Volvo hade droppat av en del morgonen.  Sedan låg det ett bid på 250k aktier som jag köpte precis ovanför då jag hoppades att priset skulle hålla och studsa upp några tick. Några riktigt aggressiva säljare rev dock av hela nivån och jag fick betala 3 tick.

Ännu en situation där jag får för mig nått utan att vänta på en vettig trigger, men men.

/ John

One Response to “Dagens Bästa / Sämsta”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.