Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Dagen började fantastiskt, fantstiskt dåligt med dagens sämsta rakt in på kontot! Det var bara att ladda om och arbeta på som vanligt. Arbetade tillbaka till +-0 innan lunch och slutade med flaggan i topp för 5e dagen i rad denna vecka.

Bästa:

Jag kan absolut inte säga att jag är nöjd med EPCTs trading i dag. Jag tog en trade i den på förmiddagen som jag hoppade ur alldeles för tidigt. Därefter las aktien åt sidan för andra papper, samt en trade på eftermiddagen som jag också började scala ut för tidigt

Trading är dock något som är svårt att få helt perfekt då man aldrig vet vad som lurar bakom nästa pris. Så länge som mer pengar kommer in än det går ut får jag nog säga att det är relativt lyckat ändå.

Första traden i epct såg jag en konsolidering i morgonstyrkan och bevakade orderflödet så pass att jag kunde vara med och köpa precis när den bröt uppåt igen. Aktien var för tillfället upp ungefär 25-30% och jag fick för mig att det var mindre sannolikt att den skulle fortsätta spränga priser, jag hade fel och var ”bara” med från 6,00-6,70.

Andra gången gjorde priset en rekyl till 6,40 som agerat stöd tidigare under dagen. Jag bevakade oderflödet ett tag och köpte 6,50 när jag sett tillräckligt med bevis för att aktien skulle se ut att hålla nivån. Ut på väg upp med sista skvätten på 7,00.

Sämsta:

Scenariot var riktigt bra, men ibland fungerar det helt enkelt inte. Väldigt ovanligt är dock att jag inte hinner ut med allt innan en krona är avverkad.

182,40 var gårdagens high och också området där vi rekylerat nedåt tre gånger tidigare. Jag såg en hel del volym blåsas av runt 184,40 där säljarna hade tydlig kontroll, och gick därmed kort på 182,30.
Var tre tick in the money när någon kom och tog säljarna inklusive undertecknad på bordet. Man ser det inte så väl på chartet men pushen upp gick riktigt fort och var oresonlig. Fick ut minimalt på 182,70, men fick betala merparten på 183,30. Ouch!

Hoppas ni alla får en trevlig helg.

Nästa vecka kommer bli intressant, har lite grejer på gång och återkommer om det.

/ John

4 Responses to “Dagens Bästa / Sämsta”

  1. A skriver:

    Kopplar du in dina skärmar till en och samma dator? Kör du enbart med TOT som program?
    dailybusiness.blogg.se

  2. A skriver:

    En annan fråga som dök upp: Om man kör linechartsen på tickdiagram så blir det väl ingen ”avrundning” av verkligheten, utan det korrekta? Vad jag förstod så uppstår bara problemet om man kör med övriga tidsinställningar?
    dailybusiness.blogg.se

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.