Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Nordnet

Jag har fått möjligheten att spela med de stora grabbarna, och kommer från och med denna vecka trada från Nordnets börsrum på Biblioteksgatan.

Jag är väldigt glad över detta då det sitter väldigt många duktiga traders här vars erfarenheter jag hoppas kunna suga åt mig av.

Som ni känner till har hösten för mig handlat om att försöka få igång min tradingbusiness, vänja mig vid omställningen från terminer till aktier, hitta metoder jag känner mig trygg med i aktiemarknaden, samt få upp lite omsättning i min handel.

Jag börjar känna att jag har mer och mer koll på läget och är redo att ta nästa steg och ta min business till ett kontor.

Det har väl inte varit ultimat att sitta hemma och trada, men det har samtidigt varit psykologiskt positivt så här i början då jag inte har haft några omkostnader eller courtagekrav att anpassa mig till.

Jag sitter för tillfället och konfigurerar min sexskärmssetup här på kontoret.

Hörs inom kort.

17 Responses to “Nordnet”

 1. Fredrik skriver:

  Härligt! Kul att följa utvecklingen – följt bloggen nästan sen dag ett.

 2. Grodan Boll skriver:

  Fan vad grymt :D

  Hoppas att du fortsätter blogga ändå!

 3. kalel skriver:

  Välkommen till firman!

 4. Tofor skriver:

  Är det Anders stol du tar över? : ) hur många är det som sitter där.

 5. JRT skriver:

  Tar du över Anders trading plats på Nordnet nu när han lagt handlandet på hyllan ett tag?

 6. Peder skriver:

  Kul att lasa, stort grattis!

  Har du nagot emot om jag skickar ett mail till dig med lite fragor angaende NNs rum?

  MBH

  Peder (pa semester i Egypten darav konstig text)

 7. Åke skriver:

  Den största fördelen med att sitta i börsrum tycker jag är att man får många idéer om man pratar och lyssnar på sina ”arbetskamrater”. Den största nackdelen är nog att man lättare gör affärer när man egentligen ska sitta på händerna (eftersom man är där för att just trada). Hemma kan man alltid ta en micropaus på 5 minuter och göra lite nytta i köket eller likande när börsen är trist.

  Lycka till!

 8. J. skriver:

  Åke, kan bara säga att de där micropauserna har jag inte märkt av här hemma. John är tyvärr lite för disciplinerad ;)

  /Bullbearfrun

 9. Oscar skriver:

  Det står säkert här nånstans på bloggen, men har inte hittat det, men jag undrar hur gammal du är John, och om du har någon högskoleutbildning?

 10. A skriver:

  Vid swingtrading, hur ställer man in MACD, EMA med fördel då?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.