Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Eller jag kanske skulle kalla inlägget ” Kontot blöder”.

Har haft en ovanligt dålig dag i dag. Det blev inte vidare dyrt, men det mesta jag gjort har gått åt pipsvängen.

Jag har inte riktigt varit in ”The Zone” den senaste veckan och har därför i dag gjort lite justeringar i min strategi kring min tradingyta för att lägga fokus på färre aktier.

Jag har med den ökade arbetsytan sjutit på lite väl många aktier de senaste två veckorna vilket inte fungerar optimalt för mig.

Den bästa tradingen har jag när jag på morgonen identifierar två till tre aktiva aktier, och sedan aktivt och fokuserat tradar en eller två i taget, utan att leta runt bland massa andra aktier mellan tradingtillfällena.
Det verkar passa bäst med min stil.
Det är också då som jag känner mig mer bekväm med att öka på min size för att jag har bra koll på orderflödet i den aktien jag tradar under flera timmar.

Jag har i dag också gjort en tightare fokuslista med ca 15 st bolag på, där jag fokuserar på den eller de som är mest in play för dagen. Hoppas kunna banta den till ca 10 st, och sedan arbeta aktivt dagligen med gästspelande in play aktier.
Mer tankar om detta under nästa vecka när jag är ledig.

Bästa och sämsta:

Sämsta först i ordningen:
Jag gjorde två misstag när jag gick kort på 143,40. Jag gick helt klart emot den starka upptrenden, samt att jag sålde rakt in i tidigare support / recistance från gårdagens topp.

Jag missade helt enkelt att se det större perspektivet och gick kort för att säljarna höll offret på 143,50. Entryn var därmed mer en chansning än bra trading. Sendan lyckades jag in te täcka mig direkt när 143,50 bröts vilket ger ytterligare ett misstag i denna trade. Jag tog ut halva på 143,80 och sista halvan på 144.

Bästa:
Vid 144 fanns det en stor säljare som höll 144 ett bra tag. När han gav vika gick jag omedelbart lång på 144,10 och tog ut runt 144,50.

Tyvärr var denna trade den bästa för dagen. Resten av tradingen bestod av nått tick här och där både förluster och vinster.
Bara att ladda om inför i morgon med förhoppningsvis ett fokus på färre aktier.

Vet inte vad som hände med fontstorleken ovan, här och där, men har bråttom och lyckades inte under ett tappert 10 sekunders försök fixa det, så det får vara!!

Ses i morgon.

/ John

3 Responses to “Dagens Bästa / Sämsta”

  1. Emil skriver:

    Varför radade du inte som du gjorde förut när det gick så bra?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.