Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Har lite bråttom så jag slänger in graferna med kort förklaring. har tradat Trel B av samma anledning som i går, Boliden som är stark, volvo som kom med dåliga ryckten och Aoil som dumpades under förmiddagen.

Bästa:

Aoil var ner -6,5% och jag letade efter short squeeze. Såg non ligga som dold säljare (held offer) på 110,20 strax innan kl 13. När jag strax därefter såg 110,20 tradas igenom köpte jag 110,30. Hoppade som vanligt ut för tidigt med snittpris strax över 111, måste lära mig hålla!!

Bästa 2 (gjorde inga misstag i dag så det blir ingen sämsta):

Trelleborg öppnade starkt och stängde sedan gapet. Jag ruvade i vassen och började köpa vid 75,55. Köpte sedan lite mer på vägen upp och började tyvärr lasta av lite för tidigt pga av att jag tidigare under morgonen sett den dumpa tio tick på väldigt liten volym. Den första lilla röda pricken behöver ni inte bry er om, det var 10 aktier som jag låtit vara kvar för att bibehålla fokus på aktien efter en liten lång jag tog precis på öppningen.

Ses i morgon.

3 Responses to “Dagens Bästa / Sämsta”

 1. john skriver:

  Hej,

  Tänkte fråga om det finns en automatisk stoploss funktion i online trader, som liknar ninja trader med förutbestämd Target och stoploss, eller oco order? Om du kunde visa, vore toppen.

  Hälsningar

  John

 2. John skriver:

  Det var verkligen dåligt att det ej finns i tot. Tack för ditt svar dock!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.