Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer


Hoppas att ni har haft en bra helg.

Själv har det varit en blandning mellan fest och relax.

Kan VIX (Volatilitetsindex) vara väg tillbaka?
Vi har nästan handlat förbi den tidigare support / recistance nivån runt 18. Skulle vara kul med ökad volatilitet i marknaden, vi daytraders behöver det efter den sega period som varit de senaste månaderna. Jag håller tummarna.

I dag har jag tradat Elux som hade en stark dag i fredags med rapporter och ökad handelsvolym, Boliden som gapade upp i morse, samt Atco som också gapade upp med färska nyheter.

Tar som ni vet ingen direkt bias i marknaden utan funderar mest på olika scenarion som jag sedan handlar efter från både lång och kort sida.

Bästa:


Fortsatte handla bol under i stort sett hela dagen, och ni ser ytterligare en kort trade efter kl 10 och en snabb lång vid 10,20.

Sämsta:
Atlas Copco.
På morgonen så gapade Atco upp på nyheter eller nått. jag tyckte 143,30 såg ut att hålla och fick i sedan slänga mig ut när den nivån bröt. Fick som tur ut det mesta på -3 tick och gamblade lite på en miniposition, men det ville sig inte och jag fick hoppa ut helt. Köpte Atco igen på betydligt lägre nivåer och är lite lite plus i aktien för dagen.
/ John

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.