Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Hade en tung morgon när jag försökte tvinga Boliden att gå min väg.
Marknaden bryr sig givetvis vad jag får för mig, och jag trodde ett tag att jag bedrev välgörenhet här på kontret, pengar åt alla som vill ha, blää!!!

Saker och ting tog dock vändning när jag tradade två brakeouts i Atco och Volvo, och dagen slutade helt ok. Fick tom en liten revanch på Boliden precis innan stängning.

Bästa:

Jag fick vittring på vad som skulle kunna komma att bli ett fint brakeout i Atlas Copco när jag såg att köparna höll bid på 160. Jag tog entry på 160,20 när den såg ut att dra med stopp under 160. Jag blev grundlurad när säljarna rätt agressivt tryckte igenom 160 och tog min stop på ca 2 tick.
Jag insåg dock  nästan omgående att det var en fakeout och hoppade in igen på 160,20. slängde på lite till på 160,50 när vi bröt och red upp till 161,40.

Sämsta:

Efter att Boliden varit tung i går så var jag intresserad av att korta rekyler mot uppsidan. Som ni ser gjorde jag tre försök som jag var tvungen att ta stoppen på.
Det sista försöket var det absolut sämsta, och en trade jag inte borde tagit då Boliden tydligt hade rört sig över volymområdet runt 136,20 som ni ser av den horisontella gråa volym/pris stapeln.

Så går det när man envist försöker tvinga sin tro på marknaden i stället för att trada vad man ser.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.