Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Har inte varit en happy friday i dag då jag brottats fram och tillbaka med marknaden hela dagen utan att få frisedel. Det var med nöd och näppe jag lyckades sluta på plus i dag efter courtagekostnader, värre var det i går. Jag har tyckt veckan varit relativt svårtradad, har haft en del lysande trading, och en del mindre lysande där jag blivit utskakad från många positioner som på ett ont sätt balanserat lyckan.

Kanske är på sin plats och skaffa sig ett liv också och inte sitta kvar på kontoret till 20,30 på en fredagskväll.

Bästa:

Volvo Rapporterade på morgonen och vi öppnade med ett relativt stort gap. Ni ser på charten i förhållande till tiden att det var en hel del action direkt på morgonen. Jag letade efter priser där köparna och säljarna brottades lite extra vilket var lite kruxigt för att det gick rätt fort. Som ni ser bildades det någon form av support på 106, varav jag sålde så fort jag såg första printet nedanför den nivån och kom in på 105,80. Hoppade ut på 105,20 och 105. Sista gröna köppricken var tio aktier som jag missat att jag hade kvar.

Sämsta:

Jag observerade att köparna höll biddet runt 170 i Electrolux och letade efter en trigger att gå lång.
Jag såg en köpare som var lite extra agressiv på 170,20 och köpte på 170,20 och 170,30. Jag fick med mig rörelsen, tyckte att livet lekte, och skulle börja scala ut på 170,60 med en del av positionen. Problemet vara att det inte fanns några köpare att backa min säljorder där uppe, och priset föll snabbt tillbaka. Girig som jag var ville jag hoppa ut på ,60 eller bättre och avvaktade med att sänka min säljorder från ,60. Åter nere vid 170 såg det igen riktigt bra ut då köparen stod kvar och köpte av alla som ville sälja, så jag förväntade mig ytterligare en push uppåt. Fick dock dra i handbromsen när nivån snabbt knäcktes, suuurt.
I detta fall tycker jag dock fortfarande att traden var bra. Jag tog position av en bra anledning som ofta fungerar för mig, och jag tog min stopp där den skulle tas. Så är det med trading, bara att betala, se glad ut, och leta efter nästa trade.

Trevlig helg.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.