Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Under min morgonrutin upptäckte jag att vi knappt har några earnings, ekonomiska rapporter eller aktier i nyhetsrelaterad knipa eller framgång nu på morgonen. USA och Asien verkar också hållit sig relativt lugna under föregående session.

Stockselection är extremt viktigt då det är essentiellt för mig att trada såna aktier som av någon anledning lockar pengar och därmed volatilitet.

Jag satte mig därför och flippade igenom ett 100 tal charts för att hitta aktier som kan komma att röra på sig i dag. Jag letar efter avvikare som stängt ovanligt starkt eller svagt, gärna på ökad volym.
Jag bildar mig igen direkt bias för dessa aktier utan ser objektivt på möjligheter att gå lång resp kort i dessa tills dessa att marknaden öppnar och visar vägen.
Därefter lägger jag upp aktierna i min setup så att jag kan ha översikt över dessa under dagen.

Min lista bestod till slut av : ASSA, ENRO, GUNN, IJ, SHB, SSAB, SWMA, TIEN.

Exempel:
Stark stängning i assa.

Uttdumpad enro med koll på 5 kr området.

Stark stängning i gunn

Svag ssab.

Osv.

Av dem på listan har jag än så länge bara tradat Assa Abloy.

Mvh

/ John

9 Responses to “Vad gör man när börsen är lugn?”

  1. r skriver:

    Kan du inte lägga upp foto på din arbetsplats?

  2. ACO skriver:

    hur kan man blanka ENRO ?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.