Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

Hann inte lägga upp något i bloggen i går kväll, så här kommer gårdagens bästa och sämsta.

Bästa:

Alfa dumpade på morgonen och jag tittade efter en till push på nedsidan. Det ni ser på chartet är två trades. Den första gick jag kort på 128 som jag tog ut på 127,60. Sedan kl 10,05 gick jag lång på 127,80 för att köparna höll biddet vid 127,60 samt att OMXS30 terminen såg ut att hålla sig någorlunda stark för tillfället, vi befann oss också på gårdagens pivot och bildade nu en dubbelbotten. Analysen visade sig vara korrekt och jag kunde plocka ut traden på mina två förutsatta targets vid närmaste pullbacken på 128,20 samt tidigare support/recistance vid 128,80.

Sämsta:

Hexa gapade up och var stark på dagen, den såg onekerligen ut att hålla 140,50 som den hållit två gånger med rätt bra volym. Jag köpte 140,60 precis ovanför nivån och tag min stopp fort när nivån bröts. Jag försökte dumpa alla mina aktier på  140,30 men fick kvar en liten skvätt på några hundra aktier som jag fick dumpa längre ner på 139,90.

2 Responses to “Gårdagens Bästa / Sämsta”

  1. HenriKK skriver:

    Hej

    Hur fungerar beskattningen vid daytrading? De kapitalförsäkringar som Nordnet och Avanza erbjuder för daytrading borde väl gå att tömma dagen innan beskattning som alla andra KFs?

    Tacksam för svar då jag imon några månader ska komma igång med min egen daytrading.

    Tack!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.