Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

OMXS30 On Fire?

Vi såg en väldigt intressant utveckling i OMXS30 som föll tillbaka ned i den förra rangen mellan 1080 och 1120.

Det ska bli väldigt intressant att se vad som händer i dag då många aktier reagerade starkt på nedgången i går, och aktier som bla SKF och ATCO studsade direkt 3-5 kronor från den snabba botten som bildades.
Det kändes som det var en hel del stoppar som gick i går under fallet, och sedan var vi utan säljare som kunde backa de lägre priserna.

Årsgraf nedan

Även om jag för tillfället inte tradar OMXS30 så mycket så kommer jag hålla stenkoll på området kring 1120 som kan agera som en bra Recistance zon, samt gårdagens low för att se om vi kan trigga lite fler stoppar när folk panikar ut ur sina ”trygga” långa positioner. Många av de aktier jag handlar reagerar på sentimentet i OMX.

Kom ihåg att det är lösen i terminen i dag och att vi byter ticker på OMXS30 Terminen på måndag, återkommer om det.

Kör hårt i dag.

/ John

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.