Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

I samband med att jag 2010 sa upp mig från den tradingfirma jag Daytradade för startade jag Bull Bear Trading. I och med att yrket som daytrader är rätt ensamt och jag sedan tidigare var van vid och trivs med sociala yrken startades bloggen för att komma i kontakt med andra traders som jag kunde utbyta erfarenheter med.

Under den period jag bedrev bloggen delade jag öppet med mig av min handel, både förluster och vinster redovisades. Jag kom i kontakt med många fantastiska människor och köpa viagra traders över hela Sverige vilket jag är mycket tacksam för.

Bloggen växte förvånansvärt snabbt och jag hade inom ett par månader över 25.000 besök per månad.

När ett intressant jobberbjudande dök upp 2011 bestämde jag mig för att ge mig in på andra sidan myntet av finansbranchen och har sedan dess uppdaterat bloggen mycket sporadiskt.

Mvh

/ John Lönnqvist

Jag tar inget ansvar för investeringsbeslut som läsare grundar på det de läser på någon av sidorna länkade till www.bullbeartrading.se

 

6 Responses to “Om Bull Bear Trading”

 1. Niclas skriver:

  Hej John!
  Tack, det var en underbar blogg. Kör den som startsida nu :-)
  Jag återkommer med lite längre mail senare.

  Mvh
  /NiC

 2. David skriver:

  Hej John,

  Jag befinner mig ungefär i samma situation som du gör gällande tradingen och jag tycker också att det skulle vara kul att bolla lite ideér med andra traders i Sverige. Jag har under dem senaste månaderna handlat med optioner på Stockholmsbörsen men mina positioner är öppna längre än en dag. Jag skriver också en blogg på http://optionisten.blogspot.com/. Du har en intressant blogg som jag kommer att följa, Happy Trading

  Mvh
  David

  • John Lönnqvist skriver:

   Hej David.
   Kul att se att du också skriver en blogg, lägger till den i min watchlist.
   Har bara erfarenhet gällande optioner från Optionshandboken samt några optionsseminarier OMX Nasdaq höll för ca två år sedan. Har aldrig blivit av att jag tagit några optionspositioner.
   Vi hörs.
   Mvh
   / John

 3. Tory skriver:

  Hej John,

  Intressant blogg. Vill gärna ha med dig i bottomreached.se med länk till din blogg. Vi har redan fått många bloggare och vi länkar till dem. Registrerar dig och skickar mail till info@bottomreached.se så lägger vi upp din blogg knutet till ditt användarkonto.

  Du får gärna länka till bottomreached.se också från din blogg :)

  hälsningar,

  Tory

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.