Prenumerera:
På bloggen
På kommentarer

2007 Min aktivitet i marknaden går från att tidigare relativt passivt ägt fonder till ett mer aktivt sparande och investerande i både aktier och fonder.

2008 Blir mer aktiv i aktiemarknaden och handlar på kvällarna mer och mer S&P500 mini futures på kortare sikt.

2009 Blir anställd som Daytrader på en tradingfirma i Stockholm där vi handlade Eurostoxx och DAX terminer.

2010 Säger upp mig för att på egen hand Daytrada aktier då vi var begränsade till att handla enbart Eurostoxx50 samt DAX terminen där jag tidigare arbetade.
Till en början tradade jag hemifrån för att komma igång ordentligt. När mina handelsvolymer ökade satt jag sedemera en kort period i Nordnets börsrum.
Det var även under denna period som Bull Bear Trading skapades för att få utbyte från andra tradingintresserade personer och för att slippa den dagliga tristessen av trading.

2011 Får möjlighet att arbeta på världens största CFD aktör IG Markets där jag arbetade som Marknadsanalytiker, PR-ansvarig, föreläsare, skribent mm. Det var även här som jag slutade skriva aktivt på bullbeartrading.se.

2012 Headhuntad till Nordenchef för RBS börshandlade tradingprodukter (Mini Futures, Bull & Bear certifikat, Warranter och Open End Certifikat) som SIP Nordic Fondkommission var generalagent för. Arbetet innefattade bl.a. utbildningar, seminarier, marknadsföring, försäljning, produktspecialist samt daglig kontakt med traders i både Sverige och Norge.

2014 Headhuntad till Avanza Pro där jag fick förmånen att arbeta med många av Sveriges bästa traders.

2015 Headhuntad till algoritmtradingbolaget Times Kapitalinvest där jag för närvarande arbetar som VD och delägare i ett av dotterbolagen.

Övrigt:
Som hobbyprojekt har jag grundat och driver e-handelsbutiken www.finansbutiken.com som säljer finans och tradinginspirerade accessoarer, egendesignade tradingklockor mm.
Jag föreläser även om hur man kan elitprestera på jobbet, vänligen se www.vinnarmetoder.se.
Jag har även ett samarbete med New York profilen Bengt Göransson: www.wallstreetvip.se

Mellan 1999-2003 åkte jag snowboard professionellt i Svenska Landslaget och Olympialaget.
Mina specialistgrenar var Halfpipe och Big Air.
När jag 2002 hade av korsbandet i mitt vänstra knä var jag rankad 10a i världen. När jag hade av samma korsband 2003 var jag tvungen att sluta.

Innan tradingen tog över arbetade under några år som bla Key Account Manager och säljcoach.

Kontakt: john@bullbeartrading.se

Comments are closed.